Over HDS

Hoomrun Dance Studios (HDS) verzorgt danslessen in verschillende dansstylen. Je kunt jou danstalent ontwikkelen waarbij je begeleid wordt door dansprofessionals. De trainers van HDS hebben de nodige ervaring opgedaan in de entertainment wereld. Denk hier bij aan: Tv producties, achtergrond dansen, videoclips, danswedstrijden en artiesten. Kortom, er is voldoende kennis en ervaring om op jou over te brengen.
Wij zijn er van overtuigd dat dansers ook artiesten zijn, wij weten dus wat er voor nodig is om je tot een danser met Star Quality te ontwikkelen. Wij zijn er trots op te kunnen zeggen dat HDS een kleurrijke plek is waar leerlingen uit een groot aantal verschillende culturen en uit alle lagen van de maatschappij samen komen. Kwaliteit, dansplezier en beleving staat centraal in elke dansles.
Missie:
HDS, heeft als missie jongeren in de cultuur van de hedendaagse theater- dans en
muziekproductie te begeleiden,  te coachen en hun sterke kanten aan te vullen met
zelfvertrouwen, discipline en respect.
Visie:
HDS, wil de komende jaren door onze unieke manier van: les geven, onderzoek,
creatieve en professionele service,  de ‘Urban’ Performance Arts introduceren in de
omgeving van Helmond.
Wij luisteren en kijken naar wat er speelt in de maatschappij, werken samen met partners
en blijven innoveren op nationaal en internationaal gebied.
Wil je meer weten kom gerust een keer langs of neem contact met ons op.
Met vriendelijke groet,
Het HDS team
test

Over HDS

Hoomrun Dance Studios (HDS) verzorgt danslessen in verschillende dansstijlen. Je kunt jou danstalent ontwikkelen waarbij je begeleid wordt door dansprofessionals. De trainers van HDS hebben de nodige ervaring opgedaan in de entertainment wereld. Denk hier bij aan: Tv producties, achtergrond dansen, videoclips, danswedstrijden en artiesten. Kortom, er is voldoende kennis en ervaring om op jou over te brengen.
Wij zijn er van overtuigd dat dansers ook artiesten zijn, wij weten dus wat er voor nodig is om je tot een danser met Star Quality te ontwikkelen. We beperken de grootte van de groepen en delen iedereen in naar leeftijd en niveau om zodoende het beste uit iedereen naar boven te halen. Wij zijn er trots op te kunnen zeggen dat HDS een kleurrijke plek is waar leerlingen uit een groot aantal verschillende culturen en uit alle lagen van de maatschappij samen komen. Kwaliteit, dansplezier en beleving staat centraal in elke dansles.
Wil je meer weten kom gerust een keer langs of neem contact met ons op.
Met vriendelijke groet,
Het HDS team
test